Toimitusehdot

Verkkokaupasta tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä verkkokauppaan voit tehdä ostoksesi jatkossa nopeammin ja tarkastella tekemiäsi tilauksia. Rekisteröityessään verkkokauppaan tai ostaessaan tuotteita verkkokaupasta asiakas hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Käyttäjätunnuksena toimii rekisteröinnin yhteydessä annettu sähköpostiosoite, salasanan asiakas määrittää rekisteröitymisen yhteydessä. Käyttäjätunnus ja salasana ovat henkilökohtaisia. Asiakas sitoutuu säilyttämään ja käyttämään tunnuksiaan siten, etteivät ne päädy ulkopuolisten tietoon tai haltuun. Asiakas vastaa kaikista käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä ja siitä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista tai maksuista.

Asiakkaan tulee antaa verkkokaupassa palvelun käytön edellyttämät tarpeelliset tiedot. Heinolan kaupungilla on oikeus käsitellä asiakkaan henkilötietoja lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaan tiedot tallennetaan verkkokaupan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, käyttäjätunnus ja salasana.

Heinolan kaupunki ei luovuta asiakkaan tietoja ulkopuolisille tahoille ilman asianomaiselta erikseen pyydettyä lupaa. Asiakkaalla on lainmukainen oikeus kieltää henkilötietojensa käsittely suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta suoramarkkinointia varten sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

Mikäli salasana unohtuu, asiakas voi tilata uuden verkkokaupan sivuilta. Käyttäjätunnuksena toimivan sähköpostiosoitteen asiakas voi muuttaa sisään kirjauduttuaan verkkokaupan Omat tiedot -sivulla. Asiakas vastaa kaikista käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä ja tilauksista ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja.

Tilaaminen

Heinolan kaupungin verkkokauppa.fi –palvelusta voi tilata verkkokaupassa myytäviä tuotteita sekä kulttuuritapahtumien väliaikatarjoilua sekä ja ilmoittautua liikunta- ja nuorisopalvelujen leireille, retkiin ja tapahtumiin.

Tuotteet tilataan osoitteesta verkkokauppa.heinola.fi. Kun tilaus kirjautuu järjestelmäämme, asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Verkkopalvelun kautta tehdyt tilaukset ovat voimassa, kun asiakkaalle on lähetetty vahvistusviesti. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttö- ja toimitusehtoihin sekä tilattavaa tuotetta koskeviin erityisehtoihin.

Väliaikatarjoilun tilaaminen

Tarjoilujen tilaaminen verkosta on helppoa. Valitse ensin esitys ja sitten haluamasi tuotteet. Täytä sen jälkeen sivuille yhteystietosi ja siirry maksamaan.

Sitova tilaus tulee tehdä yli 10 henkilön ryhmille 3 vrk ja alle 10 henkilön ryhmille viimeistään näytöstä edeltävään arkipäivään (ma-pe) klo 12.00 mennessä. Varaus on voimassa asiakkaan saatua tilausvahvistuksen. Verkkokaupasta tehdyn tilauksen löydät tarjoilupisteestä varausnumerolla. Huomioittehan, että verkkokaupasta tilatut väliaikatarjoilut maksetaan tilaamisen yhteydessä. Tilausta ei voi lähettää eteenpäin ilman maksusuoritusta. Muutokset tilaukseen on ilmoitettava puhelimitse 1 viikko ennen tapahtumaa (puh. 03 849 3606 / 03 849 3615).

Maksaminen

Verkkokaupan ostokset maksetaan tilauksen tekemisen yhteydessä. Verkkomaksaminen tapahtuu suojatulla yhteydellä. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (212283) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Heinolan kaupungin verkkokaupasta ei ole toistaiseksi mahdollista tilata tuotteita Suomen ulkopuolelle.

Mobiilimaksun rahasaldon lataaminen

Rahasaldo latautuu mobiilisovellukseen heti maksamisen jälkeen. Ladattua rahasaldoa ei palauteta vaan sen voi käyttää missä tahansa Ceepos-mobiilimaksamisen mahdollistavassa kassapisteessä. Mikäli käyttöpaikka päättää lopettaa jonkin tuotteen myynnin käyttöpaikassa, poistuu tuote käyttöpaikan tuotevalikoista.

Hinnat ja arvonlisävero

Verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkokaupan hinnastossa tilaushetkellä. Verkkokaupan hinnat voivat osin poiketa muiden myyntipisteiden hinnoista. Verkkokaupan hinnat eivät ole voimassa muissa myyntipisteissä (esim. museokaupoissa). Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat on merkitty euroina (EUR). Toimitettavien tuotteiden hintaan lisätään toimituskulut, jotka määräytyvät tilauksen painon mukaan.

Heinolan kaupungin verkkokaupassa näkyvät tuotehinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan postitse asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan suomalaiseen toimitusosoitteeseen. Jos toimitus ei vastaa tilausta tai toimituksessa ilmenee kuljetus- tai muu vaurio, tulee asiasta tehdä välittömästi huomautus Heinolan kaupungin verkkokaupan sivujen kautta.

Huomautus on tehtävä seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta tai vastaanottamisesta.

Toimitusaika

Mikäli tuote on varastossamme, lähetämme tuotteen 2–7 työpäivän sisällä tilauksen rekisteröitymisestä järjestelmäämme. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan erikseen. Tuotteet toimitetaan postitse. Asiakas saa tuotteen lähettämisestä ilmoituksen sähköpostilla. Mikäli asiakas tarvitsee tuotteet tiettyyn päivämäärään mennessä, pyydämme ilmoittamaan asiasta tilauksen viestikentässä. Asiakas vastaa siitä, että hän noutaa lähetyksen määräajassa lähetyksen noutopisteestä.

Toimituskulut

Toimituskulut postitettaville tilauksille:

  • Paino alle 0,1 kg – 2,50 €
  • Paino alle 0,5 kg – 6,00 €
  • Paino alle 1 kg – 9,00 €
  • Paino alle 2 kg – 10,00 €
  • Paino alle 5 kg – 12,00 €

Palautukset ja tilauksen peruminen

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen (14) päivän vaihto- ja palautusoikeus. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautettavan tuotteen ja alkuperäisen tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja, ellei toimituksessa ole selkeää toimittajasta johtuvaa virhettä.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio tilausvahvistuksesta. Tuotteiden palautuksista on aina sovittava erikseen toimittajan kanssa. Pyydämme asiakasta ottamaan yhteyttä toimittajaan ennen tuotteen palauttamista.

Palautusosoite ja yhteystiedot

Museon tuotteet

Heinolan kaupunginmuseo
Kauppakatu 14, 18100 Heinola
museo@heinola.fi
puh. 044 469 4363

Heinola-tuotteet

Heinolan kulttuuritoimisto
Kauppakatu 4, 18100 Heinola
kulttuuritoimisto@heinola.fi
puh. 044 469 3012

Nuorisopalvelun tuotteet

Heinolan kaupunki, nuorisopalvelut
Lampikatu 1, 2. krs, 18100 Heinola
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Väliaikatarjoilun peruminen

Verkkokauppatilaus on sitova, eikä siinä ole peruutusoikeutta.

Osallistumisen peruminen (leirit ja liikuntatapahtumat)

Ostetun osallistumisen muuttamisesta tai perumisesta on aina sovittava erikseen. Peruutustapauksissa maksu palautetaan vain sairastapauksessa. Sairastapaus todennetaan lääkärin- tai sairaanhoitajan antamalla todistuksella. Pyydämme asiakasta ottamaan yhteyttä siihen yhteyshenkilöön (leirivastaava tai muu vastaava), jonka tiedot on mainittu osallistujille lähetyn tiedotteen yhteydessä. Yhteyshenkilöiden tiedot löytyvät myös Heinolan kaupungin nettisivuilta.

Heinolan kaupunki voi peruuttaa leirin, retken kurssin tai tapahtuman osallistujamäärän jäädessä alle määritellyn minimiosallistujamäärän. Edellä mainittujen palvelujen peruuntuessa ostajaksi rekisteröityneeseen henkilöön otetaan yhteyttä Heinolan kaupungin toimesta. Maksettu osallistumismaksu palautetaan. Heinolan kaupungilla ei ole velvollisuutta tarjota vastaavaa toimintaa peruuntuneen tilalle. Mahdollinen avustaja voi osallistua maksutta.

Peruutuksen yhteystiedot
Heinolan kaupunki, nuorisopalvelut
Lampikatu 1, 2. krs, 18100 Heinola
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Heinolan kaupunki, liikuntapalvelut
Reumantie 2 b, 18100 Heinola
etunimi.sukunimi@heinola.fi

Kalastusluvat

Kalastuslupa on henkilökohtainen ja sen on oltava mukana kalastaessa. Luvan myyjä ei vastaa kalastusolosuhteista eikä vuokraveneiden saatavuudesta. Lupamaksua ei palauteta, vaikka luvan ostanut olisi estynyt kalastamaan ko. ajankohtana.

Hämeen Kalatalouskeskukselle voidaan luovuttaa kalastusluvan haltijan yhteystiedot postitse tai sähköpostitse toteutettavaa kalastustiedustelua varten. Kalastustiedustelun tuloksia hyödynnetään alueen vesistöjen kalakantojen seurannassa.

metsatoimisto@heinola.fi

Torimaksut

Ennen verkkokaupan ostoa asiakkaan tulee olla yhteydessä torivoutiin, joka vahvistaa varaukselle vapaan myyntipaikan. Kalle Helén, puh. 050 505 3371. Varmista verkkokaupassa varausta tehdessäsi, että päivämäärä vastaa torivoudille ilmoittamaasi paikkavarauksen päivämäärää. Varausmaksua ei palauteta.

Järjestäjä varaa oikeuden myyntipaikkaa koskeviin muutoksiin.
Myyjien tulee itse vastata myyntipaikan siisteydestä ja jätehuollosta ja omaan toimintaansa liittyvistä tarvittavista luvista. Kojuissa olevat tavarat ovat myyjän vastuulla.

Palvelun ylläpito, käytettävyys ja virhetilanteet

Heinolan kaupunki tekee parhaansa, että verkkokaupan toiminta olisi virheetöntä ja keskeytymätöntä. Heinolan kaupungilla on oikeus keskeyttää verkkokauppa sen muutoksen, uudistuksen tai verkkokauppaan liittyvän teknisen syyn vuoksi tai tietoliikenneverkon kunnostus-, asennus- tai huoltotyön tai muun sen kaltaisen syyn vuoksi tai mikäli lainsäädäntö tai muu viranomaismääräys sitä edellyttää. Katkokset pyritään ajoittamaan niin, ettei niistä aiheudu asiakkaalle kohtuutonta haittaa.

Heinolan kaupunki ei vastaa virheistä, jotka johtuvat kolmannen osapuolen tarjoamien tietoliikenneyhteyksien tai muiden tietoliikenteeseen liittyvien palveluiden keskeytyksestä tai näissä palveluissa olevista virheistä, jotka johtuvat siitä, että asiakas käyttää verkkokauppaa ohjeiden tai määräysten vastaisesti tai jotka ovat muuten asiakkaan aiheuttamia.

Tietoturva

Heinolan kaupunki säilyttää kaikki asiakasta koskevat tai hänen lähettämänsä tiedot luottamuksellisina. Heinolan kaupunki järjestää verkkokauppansa tietoturvan yleisesti hyväksyttävällä tavalla ja tehokkaasti ja pyrkii asianmukaisin teknisin ratkaisuin estämään asiattomien pääsyn tietojärjestelmiinsä. Asiakas vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta.

Laitteet, ohjelmisto ja yhteydet

Asiakas vastaa itse verkkokaupan käyttämisen edellyttämien laitteiden, ohjelmistojen ja verkkoyhteyksien hankkimisesta, toimivuudesta ja niiden aiheuttamista kustannuksista. ne eivät saa aiheuttaa häiriötä tai muuta haittaa verkkokaupalle tai muille verkon käyttäjille.

Vahingonkorvausvastuu

Heinolan kaupunki vastaa asiakkaalle ainoastaan niistä välittömistä vahingoista, joita se on tuottamuksellisesti aiheuttanut sopimusta rikkomalla. Jos voidaan todeta, että kyseessä on Heinolan kaupungin virhe, asiakkaalle voidaan korvata asiakkaalta verkkokaupassa aiheettomasti perityt kustannukset.

Heinolan kaupunki ei ole velvollinen suorittamaan vahingonkorvausta eikä muita välillisiä tai välittömiä korvauksia tai hyvityksiä, jotka johtuvat Toimitus- ja palautukset kohdassa mainituista häiriöistä tai virheistä.

Ylivoimainen este (force majeure)

Heinolan kaupungin verkkokauppa ei vastaa tilauksen toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisesta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- ja tuontikiellosta, ulkopuolisen aiheuttamasta tai ulkopuolisesta johtuvasta kaapeli- tai muusta tietoliikennehäiriöstä tai muusta sen kaltaisesta syystä, joka ei ole ollut tiedossa ja johon ei ole kohtuudella voitu varautua ennalta. Heinolan kaupunki ilmoittaa ylivoimaisesta esteestä verkkokaupan sivuilla heti sen jälkeen, kun se on ilmennyt, mikäli ilmoittaminen on mahdollista.

Käyttö- ja toimitusehtojen muuttaminen

Heinolan kaupunki on oikeutettu muuttamaan näitä verkkokaupan käyttö- ja toimitusehtoja ilmoitettuaan muutoksista verkkokaupassa hyvissä ajoin ennen muutosten voimaantuloa.

Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa Suomen lain mukaan.